Szerezd be fényre sötétedő szemüvegedet hihetetlen áron vagy válassz kontaktlencsét!
UV-re sötétedő lencsével készült komplett szemüveg már 40.000 Ft-ért!

UV fényre sötétedő komplett szemüveg 40.000 Ft-tól!

A napfény változó ereje gyakran kihívást jelent a szemüvegviselők számára. Ahogy a nap folyamán változik a fényerő, sokan találják magukat abban a helyzetben, hogy váltogatniuk kell a szemüvegeiket a normál dioptriás és a dioptriás napszemüveg között. De mi lenne, ha lenne egy olyan megoldás, amely egyszerre nyújtja a látásélességet és a fény elleni védelmet? Az UV-re sötétedő szemüveglencsék beltéren világosak és kültéren az UV sugárzás mértékében besötétednek, akár olyan sötétre, mint egy 85% fényszűrésű napszemüveg. 

Egyedi ajánlat: UV-re sötétedő lencsével készült komplett szemüveg már 40.000 Ft-ért!

Az ajánlatunk egy pár fényre sötétedő monofokális lencsét tartalmaz keményített felülettel és tükröződést csökkentő réteggel, szemüvegkerettel együtt! Ragadd meg ezt a kiváló lehetőséget még a nyár előtt, és szerezd be kedvező áron UV fényre sötétedő szemüvegedet.

Választhatsz szürke vagy barna színre sötétedő lencsetípusok közül!

Tudjuk, hogy a tökéletes szemüveg kiválasztása egyénre szabott látásvizsgálattal kezdődik. Ezért kínálunk lehetőséget látásvizsgálatra is, melynek ára 10.000 Ft. Azonban, ha szemüvegrendelés mellett döntesz, a vizsgálati díj felét mi álljuk! Így nem csak egy kiváló minőségű szemüveget kapsz kedvező áron, hanem a szükséges látásvizsgálaton is spórolhatsz.

Jelentkezz be még ma, hogy élvezhesd az UV fényre sötétedő szemüvegek minden előnyét!

 

 

 

Kontaktlencse-illesztés az Iris Optikában!

A kontaktlencse viselése sokak számára kínál ideális megoldást, legyen szó sportolásról, különleges alkalmakról, vagy egyszerűen csak a mindennapok kényelméről. Azonban a kontaktlencsék használata nem veszélytelen, különösen, ha nem fordítunk kellő figyelmet a megfelelő típus és méret kiválasztására. Egy nem megfelelően illesztett kontaktlencse komoly és akár visszafordíthatatlan károsodásokat is okozhat a szemben, ezért elengedhetetlen, hogy ezt a folyamatot szakértőkre bízzuk.

A személyre szabott kontaktlencse-illesztés során az optometrista-kontaktológus több szempontot is figyelembe vesz. Ez magába foglalja a szemek anatómiai jellemzőit, mint például a görbületet és a szemfelszín állapotát, könny mennyiség és minőség ellenőrzését, továbbá a korrekció értékének mérését és a szem egészségi állapotának átfogó értékelését. Ezek az információk kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a viselő számára a legkényelmesebb és legbiztonságosabb kontaktlencsét lehessen kiválasztani.

Szakértői tanácsok a biztonságos használathoz 

Nem csak a lencse kiválasztása fontos, hanem a használatával és higiéniai kezelésével kapcsolatos tudás is. A kontaktlencsék helytelen használata, mint például a túl hosszú viselés, vagy nem megfelelő tisztítás, fertőzésekhez és egyéb komplikációkhoz vezethetnek. Szakértőink nem csak abban segítenek, hogy megtaláld a számodra legideálisabb lencsét, de praktikus tanácsokkal is ellátnak a mindennapi használathoz és a megfelelő higiénia betartásához.

Ne feledd, a megfelelő illesztés és a helyes használat kulcsfontosságú a kényelmes és biztonságos kontaktlencse viseléshez!

 

Ha Te is szeretnél részesülni a személyre szabott kontaktlencse-illesztés előnyeiből, látogass el az Iris Optika weboldalára, ahol könnyedén foglalhatsz időpontot kontaktlencse-illesztésre!

Vissza