Foglaljon időpontot gyorsan, egyszerűen
szakszerű látásvizsgálatunkra!

Mikor érdemes szemvizsgálatra jelentkezni?

Összegyűjtöttük Önnek azokat a gyakori panaszokat, amelyekkel érdemes felkeresni szalonunkat.
  • Homályos látás esetén.
  • Ha normál méretű szöveg elolvasása nehézséget okoz.
  • Amennyiben vezetés közben nem látja tisztán a közlekedési táblákat.
  • Abban az esetben, ha szürkületkor, vagy sötétedés után bizonytalan a látása.
  • Ha sokat ül számítógép előtt, és védeni szeretné a szemeit a káros kékfénytől.
  • Gyakori fejfájás, szemszárazság, a szem kipirosodása esetén.

Panaszmentesség esetén is legalább két évente ajánlott a látásvizsgálat és szemészeti szűrővizsgálatok elvégzése, szemeink egészségének megőrzése érdekében!
Foglaljon időpontot még ma!

Érdemes szem előtt tartania!

Több, mint 20 éve rendületlenül dolgozunk azon, hogy minden hozzánk forduló ügyfelünket hozzásegíthessük a tökéletes látáshoz. Hivatalos ZEISS Partnerként optikánkban magasan képzett diplomás optometristák végeznek alapos, mindenre kiterjedő látásvizsgálatot, valamint a szemüvegeket is saját műhelyünkben készítjük, hogy garantálni tudjuk a legjobb minőséget.

A ZEISS az optikai és optoelektronikai ipar világszinten vezető szerepet betöltő technológiai vállalata.

A vállalat jelentős mértékben hozzájárul a technológia fejlődéséhez, miközben megoldásaival folyamatosan inspirálja az optika világát és az ahhoz kapcsolódó területeket.

ZEISS Polatest®

készülékkel a kétszemes együttműködés minőségéről, a térlátásról illetve rendellenességeiről kapunk információt, valamint a kontraszt érzékenységről és a látásélesség korrigálásához elengedhetetlen teszteket is ezzel a készülékkel végezzük.

A ZEISS Terminal 2-vel

a szemüveg keret és viselője egyedi paramétereit tudjuk videocentrálással elérni, hogy a személyre szabott egyéni igényekre tervezett szemüveglencsék gyártása során a legpontosabb értékeknek megfelelően készíthessük el az Ön szemüvegét. Mérjük a kitekintési pontokat, a lencse és a szaruhártya közötti távolságot, a keret íveltségét és az arc előtti dőlés szögét is.

ZEISS vizuális profil

A "vizuális profilom a ZEISS-től” alapján megtudhatja, hogy milyen kihívásokkal találkozik a szeme a mindennapokban, valamint hogy a ZEISS melyik lencséje segít áthidalni ezeket.

A tökéletes látás élményéért!

Személyre szabott látásvizsgálat, eredeti ZEISS eszközökkel!
Foglaljon időpontot gyorsan, egyszerűen!