Komplett kékfény-szűrős szemüveg 29.900 Ft-ért - Élvezd az éles látás örömét!

Digitális világ

ZEISS Monofocal 1,5 DuraVision Blueprotect réteg a szemek VÉDELMÉBEN

 

A ZEISS kék fény-szűrésre fejlesztett lencséit + erre kijelölt szemüvegkeret modelljeinket elképesztően KEDVEZŐ áron kínáljuk! Ez a különleges ajánlat tökéletes választás azok számára, akik a digitális eszközök használata közben is szeretnék megóvni szemük egészségét.

A ZEISS BlueProtect lencséi nem csak a  káros tartományban zavaró fényt szűrik ki, hanem 100%-os UV védelmet is nyújtanak, ami elengedhetetlen a digitális korszakban.

Emellett a lencsék kontraszt javító hatását is élvezheted, valamint a fáradás csökkentésében is jelentős szerepet vállalnak.  A speciális keményített kezelésnek köszönhetően hosszabb élettartamot és kiemelkedően ellenállóbb felületet biztosítanak, ami hosszabb ideig segíti az éleslátás megőrzését.

A mostani ajánlatunk keretében a ZEISS egyfókuszú, kék fény-szűrős lencséi és az erre kijelölt szemüvegkeretek együtt mindössze 29.900 Ft. 

Ez a páratlan ajánlat lehetővé teszi, hogy a kiváló minőségű látásvédelmet élvezhesd elérhető áron.

Az ajánlat nem tartalmazza a vizsgálati díjat. További részletekért keress minket elérhetőségeinken, vagy látogass el személyesen üzletünkbe!

 

Az Iris Optikában lehetőséged van egyfókuszú, monitoros védőszemüvegek készíttetésére, amelyek tökéletesen illeszkednek az egyéni igényeidhez. Optikánkban látásvizsgálatot is végzünk, melyre időpontot foglalhatsz online weboldalunkon keresztül az Időpontfoglalás oldalon, vagy telefonon a +36 (30) 125 5727-es számon nyitvatartási időben.

 

 

 

Élvezd az éles látás örömét!

Az Iris Optikában mindig azon dolgozunk, hogy a látásvizsgálat ne csak egy rutinfeladat legyen, modern vizsgálati eszközeinkkel és szakértő csapatunkkal biztosítunk számodra egy olyan környezetet, ahol a látásod az első helyen áll.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a vizsgálat során minden részletre odafigyeljünk. Ehhez a legmodernebb eszközöket használjuk, amelyek segítségével pontos korrekciót tudunk felírni. Az egész folyamat során arra törekszünk, hogy a vizsgálat kellemes és zökkenőmentes legyen, így bízhatsz benne, hogy a lehető legjobb kezekben leszel.

Tudjuk, hogy mindenki látása egyedi, ezért ha szemüvegre vagy kontaktlencsére van szükséged, szakembereink figyelembe veszik a sajátos igényeidet és életmódodat. Célunk, hogy a lehető legjobb opciót ajánljuk neked, ami nemcsak a látásodat teszi újra komfortossá és élessé, hanem tökéletesen illeszkedik az életstílusodhoz és személyiségedhez is.

Választásodat a Megszokási és Elégedettségi Garanciánk is segíti. Fontos számunkra, hogy ha bármilyen okból nem lennél elégedett a kiválasztott termékkel, vagy nem szoknál hozzá, mi biztosan segítsünk megtalálni a számodra tökéletes megoldást. Bővebben a garanciánkról itt olvashatsz:

Garancia

 

Látogass el hozzánk, és tapasztald meg az élményt, amit a személyre szabott gondoskodás és a modern technológia nyújthat a látásod egészségének megőrzésében!

Vissza