2 szuper ajánlattal is várunk
Az idő rövid, de még nem késő, hogy kihasználd az Iris Optika rendkívüli ajánlatát!

Élj az ajánlattal: 1+1 Polarizált ZEISS Lencse - Csak a hónap végéig!

Ha a napfényes órákat szabadtéren töltöd, vagy szeretnél egy kiváló minőségű szemüveget vezetéshez, most itt az ideális lehetőség.

Miért válassz ZEISS polarizált lencsét?

A ZEISS polarizált szemüveglencsék különleges tulajdonsága, hogy hatékonyan kiszűrik a vízszintes felületekről, például vizekről és nedves utakról visszaverődő kápráztató fényeket. Ezáltal nemcsak hogy növelik a vizuális élményt és csökkentik a szemfáradtságot, de 100%-os UV-védelemmel is gondoskodnak a szemed egészségéről.

Különleges ajánlat: egy pár lencse mellé a másikat ajándékba kapod!

Vásárolj egy párt színtelen ZEISS Prémium Progressive lencséből, és kapj hozzá ajándékba egy párt polarizált ZEISS Prémium Progressive lencsét! Ez a fantasztikus ajánlat tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy beruházz egy mindennapi és egy speciális, erős fényviszonyok között is tökéletesen használható szemüvegre.

További kedvezmények

20% kedvezmény: Komplett szemüvegrendelés (2 pár lencse + 2 keret) esetén mindkét keret árából további 20% kedvezményt biztosítunk.

Testreszabott lehetőség: Ha a második pár progresszív polarizált napszemüveget saját keretedbe szeretnéd illeszteni, a második pár lencsét 50% kedvezménnyel szerezheted meg.

 

Hogyan élhetsz az ajánlattal?

A promóció csak június 30-ig tart, tehát ne késlekedj! Foglalj időpontot látásvizsgálatra az Iris Optika weboldalán, vagy hívj minket a nyitvatartási időben, hogy szakértőink segíthessenek a tökéletes szemüveg kiválasztásában.

 

Foglalj időpontot könnyedén, online!

Időpontfoglalás 

UV fényre sötétedő komplett szemüvegek hihetetlen áron!

Most csupán 40.000 Ft-ért szerezd be az UV fényre sötétedő lencséket kerettel együtt!

Ajánlatunk révén most be tudsz szerezni egy komplett napszemüveget, amely nemcsak stílusos, de praktikus is. Az ajánlatunkban szereplő UV fényre sötétedő monofokális lencsék nem csak alkalmazkodnak a környezeti fényviszonyokhoz, hanem keményített felületükkel és tükröződést csökkentő rétegükkel hosszantartó kényelmet és védelmet garantálnak a szemeidnek.

Miért érdemes lecsapni erre az ajánlatra?

UV fényre sötétedő technológia: A lencsék dinamikusan alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz, így bel- és kültéren egyaránt tökéletes látást biztosítanak.

Komplett szemüvegcsomag: Az ajánlat tartalmaz egy pár UV fényre sötétedő monofokális lencsét és egy szemüvegkeretet.

Extra tartósság: A keményített felület és a tükröződést csökkentő réteg ellenállóbbá teszi a lencséket a mindennapos használat során.

Látásvizsgálatot is szeretnél?

Látogass el weboldalunkra és foglalj időpontot online a látásvizsgálathoz, melynek díjából, ha szemüvegrendelést is adsz le, a vizsgálati díj felét mi álljuk. Ne feledd, ez az ajánlat kiváló lehetőség arra, hogy kipróbáld az UV fényre sötétedő lencséket kedvező áron. Légy részese ennek az exkluzív ajánlatnak még ma!

Vissza