Látásvizsgálat

A szemek éppen annyira egyediek, mint az ujjlenyomatok.

 

ZEISS VisuScreen® vizsgálat most lehetővé teszi, hogy szemeit tökéletes pontossággal vizsgáljuk meg a szemegészség és az éleslátás érdekében.

 

ZEISS VisuScreen® egy csúcsminőségű szemészeti eszköz, amely segít az optikai szakembereknek pontosabban megvizsgálni a pácienseik szemét, a két szem egymáshoz viszonyított állása és a kétszemes együttlátás minőségét tekintve.

 

Az optometristák által alkalmazott szokásos látásvizsgálati módszereken túl, amelyek rendszerint csak a nappali látás minőségét vizsgálják nagy kontrasztok mellett, az új rendszer figyelembe veszi a változó fényviszonyokat, a visszatükröződéseket, a színeket és a változó kontrasztokat is. Ez azt jelenti, hogy a szem teljesítményét sokféle fényfeltétel és kontraszt mellett is objektíven vizsgálják. Ennélfogva az emberek egyéni tulajdonságát is maximális pontossággal lehet vizsgálni.


A vizsgálati szempontok figyelembe veszik:

  • a látásélességet,
  • a térlátást,
  • a szem interakcióját.

 

Ahogy a nappali látásra is más és más módon reagálunk, úgy a különböző fényviszonyok is jelenthetnek kihívást sokak számára. Éjszakai vezetés közben több vakító fénnyel is találkozunk, például a szembejövő autók miatt, így nem csoda, hogy sokaknak nehézségei akadnak az éjszakai vezetéssel.

 

ZEISS VisuScreen® polateszt vizsgálata lehetővé teszi, hogy olyan lencsét készítsünk, mellyel az éjszakai vezetés is biztonságosabbá válik a magabiztos éleslátás mellett.

 

Szakmai felkészültségünk és műszerparkunk lehetővé teszi, hogy vállalatok, cégek megbízásából, számítógépes munkát végzők részére a legrészletesebb és átfogóbb szemészeti szűrővizsgálatokat elvégezzük.

 
Végezze el a ZEISS Online Látásellenőrzését és ellenőrizze látásának minőségét!
 
Ellenőrizze online, hogy aktuális-e már a következő szemvizsgálat!
 

 

Foglalj időpontot látásvizsgálatra az Iris Optikába!
Vissza