Garancia

Kedves Vásárlónk!

 

Üzletünk 100% garanciát vállal, ha optikánkban vásárolt, személyre szabott szemüvegével valamilyen látáspanaszt, kellemetlenséget tapasztal. A nálunk vásárolt szemüvegek esetében abban az esetben tudjuk garanciálisan kijavítani a tapasztalt problémát, ha a látásvizsgálat is nálunk történt, hiszen így tudunk 100%-os felelősséget vállalni a munkánkért! 

Hozott recept, más látásvizsgálatról hozott adatok alapján készült szemüvegre nem tudunk felelősséget vállalni!

Kérjük őrizd meg a bizonylatot a végzett vizsgálatról és a szemüvegről egyaránt!

 

Megszokási garancia - multifokális lencsékre

A Iris Optika által forgalmazott valamennyi multifokális szemüveglencsére 3 hónap megszokási garanciát vállalunk.
Amennyiben a vásárló a pontosan elkészített multifokális szemüvegét nem tudja megszokni (a nálunk végzett megfelelő korrekció és pontos centrálás ellenére) kicseréljük azt egy pár bifokális lencsére, vagy egy pár távoli és egy pár olvasó szemüveglencsére kínálatunkból.

A vételár- vagy értékkülönbözet visszatérítésre nincs mód. Drágább termék esetén a különbözetet felszámítjuk.

 

Elégedettségi garancia

Az Iris Optika által forgalmazott valamennyi 10.000 Ft feletti termékére 3 hónap elégedettségi garanciát vállalunk. Amennyiben a vásárló a ZEISS lencse optikai minőségével elégedetlen (a nálunk végzett megfelelő korrekció és pontos elkészítés ellenére), kicseréljük azt egy másik típusra, azonos dioptriájú lencsére. A vételár- vagy értékkülönbözet visszafizetésére nincs mód. Drágább termék esetén a különbözetet felszámítjuk.

Vissza