Nagy Margit Klára
Szakmai vezető, tulajdonos

Nagy Margit Klára vagyok az Iris Optika megálmodója, tervezője, szakmai vezetője, tulajdonosa, de mondhatjuk úgy is, hogy az “édesanyja”.


Több, mint 35 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. A látszerész végzettséget követően néhány év gyakorlati idő után a Mester fokozatot is megszereztem, majd a Semmelweis Egyetem optometrista szakán 2003-ban végeztem.


Az IRIS Optika egy merész gondolattól vezérelve született és meglehetősen rögös úton indult el 1994-ben.

Az akkor még egyszemélyes kis üzletben,- a Vasas Szent Péter utcában,- arra vállalkoztam, hogy szemüvegeket fogok készíteni látszerész végzettségem és lelkesedésem legjavát beletéve, de nagyon gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy ez sem nekem, sem a vállalkozás számára nem lesz elegendő.

Ennél sokkal több kell!

Technikai fejlesztések, képzések és remek szakemberek kellenek mellém.

Dinamikus fejlődésnek és a kollégáimnak köszönhetően ezek a tervek mind teljesültek, de itt most már nem állhatunk meg, egyre gyorsabban változik a piac és szerencsére a vevői igények is egyre magasabbak.


A látás nem csak egy érzékelés.

Sokkal több ennél.

Bonyolult idegrendszeri működés, a lelkünkre is ható, érzelmeinket is befolyásoló tapasztalat, tanulást és fejlődést segítő, élményeket adó vizuális információk feldolgozása.

A nyugodt és pihentető éleslátás a cél.

Ez ritkán valósul meg, különösen napjainkban, amikor gyorsan vezetünk, gyors az információ áramlása és sok a károsító tényező. Kollégáimmal folyamatosan képezzük magunkat és törekszünk lépést tartani a technikai eszközeik fejlesztésével is, hogy modern és minőségi szolgáltatásokkal segítsük vevőinket.


Valójában mi nem csupán szemüveget készítünk, mi látásélményt adunk.


Ennek szellemében teljes odaadással, szakmai maximalizmussal és szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt és leendő ügyfeleinket!

Vissza