Badényi Alexandra
Optometrista és látszerész

Badényi Alexandra vagyok, diplomás optometrista, látszerész.

 

Már gyerekkoromban rendszeresen megfordultam az Iris Optikában, mivel édesanyám ennél a cégnél látszerész. Általa kerültem közel az optika világához, így láttam bele először a később hivatásommá váló foglakozások szépségébe.

 

Gimnáziumi tanulmányaim során már tudatosan készültem az optometria pályára, 2017-ben elkezdtem Budapesten a látszerész képzést, majd 2018-ban a Semmelweis Egyetemen megkezdtem optometriai tanulmányaimat. Szakdolgozatom napjaink egyik aktualitására irányult, a digitális eszközök előtt eltöltött időre és a szemre gyakorolt hatásaira. Mélyen beleástam magam ebbe a témakörbe, mivel fontosnak tartom a vevők és a páciensek pontos tájékoztatását, az esetlegesen felmerülő panaszok enyhítését és megoldását.

 

Tanulmányaim megkezdésével párhuzamosan kerültem az Iris Optika csapatához és azóta is ebben a modern, otthonos környezetben fejlesztem magam szakmailag és emberileg egyaránt. A páciensek egyedi igényeit figyelembe véve korszerű és teljeskörű vizsgálatot végzek, ezzel hozzájárulva a tökéletes látás élményéhez, mely megoldható szemüveg és kontaktlencse korrekciójával egyaránt.

 

Mivel én is régóta bővítem a kontaktlencsét viselők táborát, saját tapasztalataimmal is tudom segíteni azokat, akik újonnan vágnának bele a kontaktlencse adta lehetőségekbe.

Vissza