Ajándék ZEISS progresszív polarizált lencsék és akár 50% kedvezmény a napszemüvegekre!

Ajándék ZEISS progresszív polarizált lencsék

Fedezd fel, hogyan változtathatja meg a ZEISS polarizált szemüveglencsék használata a mindennapjaidat, és élvezd a kristálytiszta látás élményét! A ZEISS elkötelezett amellett, hogy forradalmasítsa, hogyan látjuk a világot, és ezt a missziót a polarizált lencséivel is magas szinten viszi tovább.

A ZEISS polarizált szemüveglencséi nem csak egyszerűen megvédik a szemedet a káros napsugárzástól, de egyben lehetővé teszik a vakító fények szűrését is. Ez azt jelenti, hogy többé nem kell hunyorognod a tűző napfényben, vagy aggódnod a napfény által okozott zavaró tükröződések miatt. A ZEISS technológiájával kivételesen tiszta és éles látásban lehet részed, így maximálisan élvezheted a külvilág szépségét.

Exkluzív ajánlat - Ajándék polarizált lencsék

Különleges ajánlatunk keretében most még többet kínálunk. A ZEISS Progressive SmartLife (Individual 3, Superb, Plus, Pure) lencsék vásárlása esetén ajándékba adunk egy pár ZEISS Progressive SmartLife (Individual 3, Superb, Plus, Pure) Polarizált lencsét. Ez az ajánlat tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a látásuk minőségét illetően, és a legjobbat keresik a mindennapi kényelem és védelem terén.

További Kedvezmények:

Két komplett szemüveg rendelésénél, - 2 db keret és 1+1 pár lencse választásánál - mindkét keret árából 20-20 % engedménnyel kedveskedünk, de ha mégis saját szeretett keretedbe kéred a napszemüveglencséket, annak sincs igazán akadálya.

A második pár lencsét 50% kedvezménnyel így is megszerezheted.

Az akcióban szereplő második pár ZEISS Progressive SmartLife Polarizált lencsék:

  • ZEISS Progressive SmartLife Individual 3 Polarizált lencse
  • ZEISS Progressive SmartLife Superb Polarizált lencse
  • ZEISS Progressive SmartLife Plus Polarizált lencse
  • ZEISS Progressive SmartLife Pure Polarizált lencse

Feltételek:

  • Az ajánlat az első pár tekintetében műanyag és üveg alapanyagra, minden törésmutatóra, rétegre, kivitelre vonatkozik.
  • A második pár ZEISS Progressive SmartLife Polarizált lencse dioptriájának meg kell egyeznie az első pár Progressive lencse dioptriájával.
  • A második pár ZEISS Progressive SmartLife Polarizált lencse minőségi kategóriája nem térhet el az első párként vásárolt ZEISS SmartLife Progressive lencséjétől.
  • A második pár lencse törésmutatója tekintetében nincs megkötés, bármilyen törésmutató párosítható bármilyen törésmutatóval.
  • Az akció egy darab lencse rendelése esetén nem érvényes, csak párban rendelt lencsékre vonatkozik. 

Miért válaszd a ZEISS-t?

A ZEISS szemüveglencséi nemcsak a látásod minőségét javítják, hanem hosszú távon is védelmet nyújtanak a szemednek. A világ egyik vezető optikai szakértőjeként a ZEISS tudja, hogy a jó látás az életminőség alapvető részét képezi. Éppen ezért fejlesztik folyamatosan a technológiájukat, hogy Te a lehető legjobbat kapd.

Ne maradj le e különleges lehetőségről. Látogass el hozzánk, és tapasztald meg a ZEISS különbséget még ma!

 

Luxus napszemüvegek akár 50% kedvezménnyel!

A tavasz beköszöntével mindenki szeretne frissíteni a megjelenésén, és mi lehetne jobb módja ennek, mint egy új, stílusos napszemüveg beszerzése? Ha te is éppen ebben a helyzetben vagy, akkor most van itt az ideje, hogy ellátogass optikánkba, kiváló luxus napszemüvegeket kínálunk 30-50% kedvezménnyel!

Széles választék számos alkalomra

Legyen szó egy lazább hétvégi programról, egy elegáns üzleti megbeszélésről vagy egy tengerparti nyaralásról, nálunk megtalálhatod azt a napszemüveget, amely kiegészíti a megjelenésedet és kifejezi egyéniségedet. És mindezt hihetetlen árakon!

Fontos tudnod, hogy az ajánlatunk nem vonatkozik a napvédő előtétekkel rendelkező keretekre (Clip-on). Ha dioptriás változatot keresel, abban is tudunk segíteni! Egyszerűen foglalj időpontot látásvizsgálatra weboldalunkon keresztül, és mi gondoskodunk róla, hogy ne kelljen várakoznod és minden zökkenőmentesen menjen.

Ne feledd, az ajánlatunk már csak március 31-ig érvényes, így ha nem szeretnél lemaradni róla, érdemes mihamarabb cselekedned!

Miért érdemes minket választanod?

Nálunk TE vagy az első, és ezt minden szolgáltatásunkkal igyekszünk bizonyítani.

Megszokási és Elégedettségi Garanciát is vállalunk a nálunk vásárolt szemüvegekre. (Erről bővebb tájékoztatást ITT érhetsz el.)
20 év szakértelemmel a hátunk mögött széleskörű tudást birtoklunk.

Terjedelmes napszemüveg kínálattal rendelkezünk, a kiválasztásban is segítségedre lehetünk.

Várunk szeretettel, hogy együtt találjuk meg azt a napszemüveget, amely a legjobban tükrözi személyiségedet és stílusodat.

 

Digitális jólét kék fény-kontrollal!

A modern kor hozta technológiák – legyen szó okostelefonokról, tabletekről vagy laptopokról – nélkülözhetetlen részét képezik mindennapi életünknek. Azonban a digitális eszközök előtt töltött idő növekedésével egyre többen számolnak be az alvásminőség romlásáról és a nappali fáradtság, valamint csökkent teljesítmény érzetéről. A probléma gyökere a készülékek által kibocsátott kék fény is lehet, ami zavarhatja a szervezet természetes cirkadián ritmusát, és így negatívan befolyásolhatja az alvási ciklusokat.

A megoldás: ZEISS kék fény-szűrő szemüvegek

Szerencsére nem kell lemondanod a digitális eszközök által nyújtott kényelemről és előnyökről ahhoz, hogy megőrizd egészségedet és javítsd alvásminőségedet. A ZEISS kék fény-szűrő szemüvegek úttörő megoldást kínálnak erre a problémára. Ezek a következő generációs szemüveglencsék úgy lettek tervezve, hogy kényelmes látást biztosítsanak még az erős kék fény-kibocsátás mellett is. Ezáltal jelentősen csökkenthetik a digitális eszközök használata során tapasztalható fáradtság és leterheltség érzetét, így segítve téged, hogy frissebb és produktívabb lehess a nap folyamán.

Dioptriás kivitelben szeretnéd?

Ahhoz, hogy a ZEISS kék fény-szűrő szemüveged a lehető legtöbbet hozzák ki számodra, fontos, hogy pontosan illeszkedjenek a látásodhoz. Ebben segítünk mi, az optikánk szakképzett munkatársai készséggel állnak rendelkezésedre, hogy a legmodernebb eszközökkel végzett látásvizsgálat során meghatározzuk a számodra ideális szemüveglencse erősségét és típusát.

Ne hagyd, hogy a digitális eszközök káros hatásai befolyásolják jólétedet! Foglalj időpontot látásvizsgálatra még ma!

Vissza