30% kedvezmény a ZEISS DriveSafe lencsékre és 100% garancia a szemüvegekre!

Vezetést támogató lencsékre 30% kedvezmény!

 

Vezess biztonságosan bárhol és bármikor!

Az időjárás zordabbá válásával kevesebben merik vállalni, hogy autóval keljenek útra. A látási viszonyok romlása, a korai sötétedés, a köd sűrű fátyla, a zuhogó eső egyaránt kihívás elé állíthatnak minket a vezetés során. Nem számít, hogy gyakorlott járművezető vagy, vagy éppen kezdő. A rosszabb látási viszonyok mindannyiunkat érintenek. Az ilyen időjárási körülményekben való vezetés nem csak kellemetlen, hanem veszélyes is lehet. Ráadásul az erős, vakító fények, mint például a szembejövő autók vagy az utcai lámpák fényei, további stresszt és kényelmetlenséget okozhatnak, sőt, akár balesethez is vezethetnek. A megfelelő látás létfontosságú az utakon való biztonságos közlekedéshez, függetlenül az időjárási körülményektől.

Szerencsére van megoldás, amely hozzájárulhat a biztonságosabb és komfortosabb vezetéshez - a ZEISS DriveSafe lencsék. Ezek a lencsék kifejezetten a vezetés során felmerülő kihívásokra lettek tervezve. A ZEISS DriveSafe lencsék segítenek minimalizálni a rossz látási viszonyokból adódó kockázatokat, csökkentik a vakító fények hatását, ezáltal kontrasztosabb látást nyújtanak.

Az Iris Optika most lehetőséget kínál arra, hogy te is részesülj a ZEISS DriveSafe lencsék előnyeiből. Optikánkban most 30% kedvezménnyel szerezheted be ezeket a lencséket, akár egyfókuszú, akár multifokális kivitelben komplett szemüveg rendelése esetén (1 pár lencse + keret).

Ne hagyd, hogy az időjárás vagy a vakító fények befolyásolják a vezetési élményed, légy kész bármilyen kihívásra az utakon!

Ajánlatunk december 24-ig érvényes!

 

 

Szemüveg garancia - Az élesebb látásért

 

Az új szemüveg viselése izgalmas időszak lehet az életünkben, de sokan aggódnak amiatt, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem szokják majd meg az új szemüvegüket. Optikánk nem csak a tökéletes látás biztosításában, hanem az ügyfelek kényelmének és elégedettségének garantálásában is elkötelezett. Ezért örömmel tájékoztatunk titeket a kínált Elégedettségi és Megszokási Garanciánkról!

Az Elégedettségi és Megszokási Garancia azt jelenti, hogy ha a látásvizsgálatot is nálunk kérted, akkor biztos lehetsz benne, hogy minden támogatást megkapsz a szemüveged megszokásához. Az új szemüveged használata során bármilyen kényelmetlenség vagy nehézség esetén számíthatsz ránk. A látásod segítőjének tökéletesen kell illeszkednie a mindennapi életedhez, és mi mindent megteszünk azért, hogy ez így is legyen.

Ha máshonnan hozott szemüvegadatokkal érkeztél hozzánk, akkor sajnos a dioptria értékekre vonatkozóan nem tudunk felelősséget vállalni, így ha utólag kiderül, hogy emiatt vannak panaszaid az új szemüvegre, akkor az Elégedettségi és Megszokási Garanciát nem tudjuk biztosítani.

 

Mit jelent ez?

Ha elégedetlen vagy a kapott szemüvegeddel, pl. nem érzed kényelmesnek, nem látsz vele olyan élesen, mint a vizsgálat közben, amikor megállapítást nyert a dioptria értéke, vagy nehézségeid vannak az új dioptria értékek megszokásával (ez egyes esetekben akár 1-2 hónap is lehet, függően attól, mennyit kellett változtatni a korábban megszokott alacsonyabb vagy jelentősen más értékekhez képest) az Elégedettségi Garancia biztosítja (természetesen) a díjtalan kontroll vizsgálatot, és 1 pár új (az eredeti minőséggel megegyező, az új vizsgálati értékekkel gyártott) szemüveglencse cseréjét.

Maximum 3 hónapon belül ennek okán díjtalan,- a panasz kivizsgálása után,- a csere.

Megszokási Garancia azokra az egyes lencse típusokra vonatkozik, amikor az élességgel, dioptria értékekkel nincs problémád, de megszokási panaszok mégsem szűnnek meg max. 3 hónapon belül és más szemüveglencse típus választására van szükséged.

Ebben az esetben egy magasabb minőségű lencse típusra váltáskor a problémás lencséidre kifizetett árat beszámítjuk az új árába és csak a minőségileg magasabb értékhez tartozó árkülönbözetet kérjük el. (visszafelé ez sajnos nem működik)

Amennyiben mi korábban már eleve a magasabb minőséget ajánlottuk,- ismerve a látásigényeidet,-  de nem hallgattál ránk, mi akkor is segíteni fogunk, hogy ne a rossz élmények maradjanak meg, hanem egy szerethető és viselhető szemüveg segítse a mindennapjaidat. 

 

 
 

Komplett szemüveg akár 14.900 Ft-ért!

Év végi lenyűgöző ajánlatunk! Ne maradj le!

 

Az év vége felé közeledve egy fantasztikus ajánlattal szeretnénk kedveskedni, melyben komplett szemüveget szerezhetsz be verhetetlen áron.

1 pár alap lencse (monofokális lencsepár keményített felülettel és tükröződést csökkentő réteggel) + 1 db szemüvegkeret MOST 14.900 Ft-tól a tiéd lehet.

 Ez egy remek lehetőség mindazok számára, akik frissíteni szeretnék a stílusukat vagy szükségük van egy új egyfókuszú szemüvegre.

Fontos megjegyezni, hogy az ajánlatunk a vizsgálati díjat nem tartalmazza, tehát a kedvezményes ár az alap lencsepárra és a keretre értetendő. 

Ne feledd, ez az ajánlat korlátozott ideig, a készlet erejéig érvényes!

 

Tedd meg az első lépést a tökéletes látás felé, és válassz minket! Várunk szeretettel optikánkban!

Vissza