6724 Szeged, Boros József u. 11.
+36 (20) 350 5981
Iris Optika Szeged

Szolgáltatások | Íris Optika Szeged - Szemvizsgálat, kontaktlencse, szemüvegek és napszemüvegek Optika és Szemvizsgáló Szalon

Szolgáltatások

Szem- és látásvizsgálat, szemüvegek készítése

Szalonunkat a legmodernebb szemvizsgáló műszerekkel szereltük fel. A szemüvegrendelés és a kontaktlencse illesztés mellett számos más szemészeti vonatkozású vizsgálatot elvégzünk. Szakmai felkészültségünk és műszerparkunk lehetővé teszi, hogy vállalatok, cégek megbízásából számítógépes munkát végzők részére a legrészletesebb és átfogóbb szemészeti szűrővizsgálatokat elvégezzük. A vizsgálatok fájdalom- és fertőzésveszély-mentesek.
 

Kontaktlencse illesztés, értékesítés

Rendkívül széles kínálattal állunk az Önök rendelkezésére. Az egyszerű éves, féléves, havi és napi viseletű lencsék legkülönbözőbb típusaitól a legmodernebb multifokális és bifokális kontaktlencsékig szinte minden korosztály számára megoldást tudunk kínálni. Káprázatosan színes kontaktlencséink izgalmas megjelenést biztosíthatnak merészebb vásárlóinknak


Szemüvegek javítása

Furcsán áll a szemüveg? Meglazult egy csavar? A legegyszerűbbnek tűnő otthoni javítás is kárt tehet a szemüvegben, ezért inkább bízza ránk ezt a feladatot.


Napszemüvegek értékesítése

Napszemüvegeink mindegyike tökéletesen szűri a nap káros UV-sugarait, emellett divatosak is. A legnépszerűbb márkák napszemüvegei közül választhatnak vásárlóink.

Hírlevél
Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy adataimat a tájékoztatóban leírtak szerint kezeljék.
Szemvizsgáló Szalon
6724 Szeged, Boros József u. 11.
Az Árkád hátsó bejáratával szemben
Nyitvatartás
H - P: 10:00 - 18:00
E-mail:
Mobil: +36 (20) 350 5981
Tel: +36 (62) 472 068
Fax: +36 (62) 472 068
Az irisoptikaszeged.hu weboldal sütiket használ a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához és forgalmuk elemzéséhez. További információt kérek!
A rendben gomb megnyomásával Ön beleegyezik a sütik használatába.
Rendben