Lássa élesen az ősz ragyogó színeit
Október a látás hónapja
Látásvizsgálati alapcsomagunk teljes október hónapban díjtalan.

Kiemelten fontos, hogy mindennapi helyzetekben is biztosítsuk magunknak a kényelmes látás élményét, a nem megfelelő lencsék ugyanis korlátozhatják a látást ez pedig szemfáradtságot, vagy akár nyak- fej- és hátfájást is előidézhet.

Az Iris Optikában a szakértelem végtelen preczitással és lelkiismeretességgel párosul, így a látásvizsgálatok során minden esetben arra törekszünk, hogy az első pillanattól a szemüveggel való távozásig biztonságban és elégedetten érezze magát. Októberben most mindezt különleges akcióval kombináltuk az éleslátás fontosságának jegyében.

Az Iris Optikában a látásvizsgálati alapcsomag teljes október hónapban díjtalan, mely tartalmazza a  látásélesség-ellenőrzést és az objektív gépi mérést.

Abban az esetben, ha szeretne pontos dioptria megállapítást is, a vizsgálat teljesárú, melynek díja 8.000 Ft, ám ez 2022. december 31-ig 100%-ban levásárolható optikánkban.

Komplett szemüvegrendelés esetén a dioptria-megállapítás október hónapban szintén díjtalan.

 

További akciónk keretein belül, válassza a ZEISS 1+1 ajánlatát és a SmartLife progresszív lencséi mellé megajándékozzuk egy pár irodai szemüveglencsével!

Az általános használatú multifokális lencsékhez képest a ZEISS irodai használatra kifejlesztett lencséje, a ZEISS Officelens ergonomikusabb testtartást, ezáltal kényelmesebb munkavégzést biztosít és segít elkerülni a számítógép előtt végzett munkával járó fájdalmakat, melyeknek hosszú távon akár komoly következményei is lehetnek.

 

Vásároljon most a ZEISS legújabb és leginnovatívabb multifokális lencséi (ZEISS Progressive SmartLife Individual vagy Superb) közül és megajándékozzuk egy pár ZEISS irodai szemüveglencsével!

 

Az akcióban szereplő második pár ZEISS Officelens BlueGuard lencsék:

ZEISS Officelens Individual BlueGuard és a ZEISS Officelens Superb BlueGuard

 

 

Az akció időtartama: 2022. október 1. – 2022. december 31.

 

További részletekért keresse szakértőinket az Iris Optikában, vagy a +3620 350 5981-s telefonszámon!

Vissza