Kihagyhatatlan ajánlat a Zeisstől
Válassza a ZEISS 1+1 Officelens ajánlatát!
Most egy második pár irodai szemüveglencsét adunk ajándékba!

Válassza a ZEISS 1+1 ajánlatát és a SmartLife progresszív lencséi mellé megajándékozzuk egy pár irodai szemüveglencsével!

 

Hűvös, őszi napokon az emberek idejük nagyrészét otthon, irodában, vagy egyáltalán beltérben töltik. Nem minden lencse képes nyújtani a kényelmes és éles látás élményét ezekben a mindennapi helyzetekben, amikor a közeli vagy köztes tartományban kell jól látni. A nem megfelelő lencsék korlátozhatják a látást, és olyan tüneteket idézhetnek elő, mint a szemfáradtság, szemmegerőltetés, fej-, nyak- és hátfájás.

Az ZEISS irodai lencsekínálata, a közelitől a köztes tartományig terjedő könnyed, éles látást biztosító megoldás!

Az általános használatú multifokális lencsékhez képest a ZEISS irodai használatra kifejlesztett lencséje, a ZEISS Officelens ergonomikusabb testtartást, ezáltal kényelmesebb munkavégzést biztosít és segít elkerülni a kellemetlen fájdalmakat.

A felnőtt korú szemüveghasználók közül 3-ból 2 tapasztalja a fenti, digitális szemfáradtsággal és káros kék fénnyel összefüggő panaszokat.

 

Válassza a ZEISS 1+1 Officelens ajánlatát és vegye magához az ajándék második pár, irodai szemüveglencséjét!

 

Vásároljon most a ZEISS legújabb és leginnovatívabb multifokális lencséi (ZEISS Progressive SmartLife Individual vagy Superb) közül és megajándékozzuk egy pár ZEISS irodai szemüveglencsével!

 

Az akcióban szereplő második pár ZEISS Officelens BlueGuard lencsék:

ZEISS Officelens Individual BlueGuard és a ZEISS Officelens Superb BlueGuard

 

Az akció időtartama:  2022. október 1. – 2022. december 31.

További részletekért keresse szakértőinket az Iris Optikában, vagy a +3620 350 5981-s telefonszámon!

Vissza