6724 Szeged, Boros József u. 11.
+36 (62) 472 068
Iris Optika Szeged

látásvizsgálat, akció, szemvizsgálat, a látás hónapja | Íris Optika Szeged - Szemvizsgálat, kontaktlencse, szemüvegek és napszemüvegek Optika és Szemvizsgáló Szalon

Hírek

Kiemelten fontos, hogy mindennapi helyzetekben is biztosítsuk magunknak a kényelmes látás élményét, a nem megfelelő lencsék ugyanis korlátozhatják a látást ez pedig szemfáradtságot, vagy akár nyak- fej- és hátfájást is előidézhet.

Az Iris Optikában a szakértelem végtelen preczitással és lelkiismeretességgel párosul, így a látásvizsgálatok során minden esetben arra törekszünk, hogy az első pillanattól a szemüveggel való távozásig biztonságban és elégedetten érezze magát. Októberben most mindezt különleges akcióval kombináltuk az éleslátás fontosságának jegyében.

Az Iris Optikában a látásvizsgálati alapcsomag teljes október hónapban díjtalan, mely tartalmazza a  látásélesség-ellenőrzést és az objektív gépi mérést.

Abban az esetben, ha szeretne pontos dioptria megállapítást is, a vizsgálat teljesárú, melynek díja 8.000 Ft, ám ez 2022. december 31-ig 100%-ban levásárolható optikánkban.

Komplett szemüvegrendelés esetén a dioptria-megállapítás október hónapban szintén díjtalan.

További akciónk keretein belül, válassza a ZEISS 1+1 ajánlatát és a SmartLife progresszív lencséi mellé megajándékozzuk egy pár irodai szemüveglencsével!

Az általános használatú multifokális lencsékhez képest a ZEISS irodai használatra kifejlesztett lencséje, a ZEISS Officelens ergonomikusabb testtartást, ezáltal kényelmesebb munkavégzést biztosít és segít elkerülni a számítógép előtt végzett munkával járó fájdalmakat, melyeknek hosszú távon akár komoly következményei is lehetnek.

Vásároljon most a ZEISS legújabb és leginnovatívabb multifokális lencséi (ZEISS Progressive SmartLife Individual vagy Superb) közül és megajándékozzuk egy pár ZEISS irodai szemüveglencsével!

Az akcióban szereplő második pár ZEISS Officelens BlueGuard lencsék:

ZEISS Officelens Individual BlueGuard és a ZEISS Officelens Superb BlueGuard

Az akció időtartama: 2022. október 1. – 2022. december 31.

További részletekért keresse szakértőinket az Iris Optikában, vagy a +3620 350 5981-s telefonszámon!

Hírlevél
Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy adataimat a tájékoztatóban leírtak szerint kezeljék.
Szemvizsgáló Szalon
6724 Szeged, Boros József u. 11.
Az Árkád hátsó bejáratával szemben
Nyitvatartás
H - P: 10:00 - 18:00
E-mail:
Tel1.: +36 (62) 472 068
Tel2.: +36 (20) 350 5981
Az irisoptikaszeged.hu weboldal sütiket használ a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához és forgalmuk elemzéséhez. További információt kérek!
A rendben gomb megnyomásával Ön beleegyezik a sütik használatába.
Rendben